CD-er

   

Kjell Dahlene

er forkynner og historiker. På denne CD taler han inn historikken til en rakker som var viktig i vekkelsene ved Moody and Sanky som stod i store  vekkelser både i England og USA. Det sies at de løftet begge landene nærmere Gud i de 30 år de stod i  disse vekkelsene. Kr.120,- + fr.

   

 Kjetil Fredriksen

er forkynner og spiller svært godt gitar samt synger gode evangeliske sanger som vi plukket opp på AKFs gode opptagerutstyr - fra de mange møter han gjestet oss. 

Vi er takknemlig for å få omsetteden i AKF/Krossen Media som en rimelig evangeliserings kassett som vi ønsker å spre mange av. Derfor satte vi prisen til kun kr. 75,- + fr.

   

Sigmund og Hanna Handeland

fra Eiken i Vest-Agder har deltatt på små og store møter på Agder i sikkert en mannsalder. De fremfører "åndelige sanger, til føyelige melodier" som det heter -og du vil sikkert har stor glede av deres rolige, klare sanger av deres tostemtsang. Det er også en kassett som vi omsetter som en evangeliseringskassett. Kr. 75,-+ fr.

   

Nå må vi våkne. Familien, staten og nye lover

som ble spredd i tusenvis av kassetter og manus - samt holdt mang titalls steder rundt i hele Sør-Norge i stor og mindre møter i fra 1978 og ut i 1979.  Senere overført AKF den til CD, pris 120,-+fr. Sjefsred. Arthur Berg i Dagen skrev på lederplass etter stormøte i Bergen.

Cand theol Øivind Andersen - bibelskolelærer på Fjellhaug i 50 år - uttalte: 

 

   

Naturforvaltning og jødenes økologiske tenkning

Et foredrag med Powerpoint holdt i MIFF Kristiansand og Arendal og senere i en Israelforening Moss. Kr. 120,- + frakt

 

 

 

 
Carl Fredrik Wisløff, taler
   
Cand. theol. Øyvind Andersen